Du er her. Tannisbugt Jagtforening > Nyheder

25-05-2020: Rågeregulering i kongeby

Blot et halvlangt stenkast fra Vordingborg bys vartegn, Gåsetårnet, regulerer den lokale jagtforening rågeunger for kommunen i bynær skov – og det er med borgernes fulde opbakning.

25-05-2020: Tilmelding til ERFA-møder og webinar

ERFA-møder for jagttegnskursuslærere er nu åben for tilmelding på Jægerforbundets hjemmeside. Møderne afholdes i jagtbutikker og deltagelse er gratis.

22-05-2020: Online jagttegnsundervisning fortsætter

Godt nyt til alle jagttegnskursister: Efter tre vellykkede webinarer med fokus på vildtkending, fortsætter konceptet frem til sommerferien. Næste gang står den på våbenlære.

21-05-2020: Forstyrrelser!

I yngletiden har fuglene fred – eller har de? Kanoer, kajakker, windsurfere og kitesurfere er særlig problematiske i forhold til ynglende fugle.

20-05-2020: Frivillig mærkning af katte løser ikke problemet

Katte indleveres til dyreinternater som aldrig før. Fremover skal katte være mærkede og registrerede, hvis ejerne skal have dem tilbage. Et skridt i den rigtige retning, mener DJ. Men der mangler stadig større fokus på kattens opførsel i naturen.

19-05-2020: Snarlig åbning for tilmelding til jagtens prøver

Der vil løbende blive offentliggjort nye prøvedatoer fra midt i uge 22, oplyser Miljøstyrelsen.

19-05-2020: Link til 3. gratis lektion i vildtkending

I aften kl. 20.00 går vi - for foreløbigt sidste gang - i luften med endnu en omgang online vildtkending. I aften er temaet rovfugle og pattedyr. Alle kan deltage!

18-05-2020: Jagttidsrevision kræver solide data

Dataindsamling er vigtigt for fastsættelse af jagttiderne, og vi som jægere har en stor mulighed for at bidrage, så der sikres det bedst mulige faglige grundlag for revision af jagttiderne.

Side 1Side 2