Du er her. Tannisbugt Jagtforening > Nyheder

20-02-2020: DJ: Miljøminister misforstår Vildtforvaltningsrådet

Miljøminister Lea Wermelin havde uret, da hun i morges meldte ud, at hun freder fire fuglearter pga. en faglig vurdering af jagtens negative påvirkning af arterne. Men det er ikke det, forskerne siger, påpeger DJ. Og så er der al snakken om rødlister, som forplumrer debatten.

20-02-2020: Ændring af jagttid på hare og vildkanin

Faglig rapport viser, at både hare og vildkanin yngler helt frem til 1. november. OK at ændre jagttid, mener DJ.

20-02-2020: Internationale aftaler koster jagt på dykænder

I dag valgte miljøministeren at følge indstillingen fra Vildtforvaltningsrådet, truffet på baggrund af den nyligt overståede midtvejsevaluering af jagttiderne for en række arter.

20-02-2020: Jagttider – faglighed og internationale aftaler

Efter sidste jagttidsrevision i 2018 blev det vedtaget, at Vildtforvaltningsrådet skulle følge op på en række arter i form af en midtvejsevaluering. Denne evaluering er nu afsluttet, og den omfatter arterne hare, kanin, ræv, grågås, sædgås, blishøne, tyrkerdue, taffeland, bjergand, edderfugl, havlit, fløjlsand og dåvildt.

19-02-2020: Interesse for natsigte eksploderer

Hen over det seneste døgn har Miljøstyrelsen modtaget langt over 100 ansøgninger om tilladelse til lysforstærkende natsigtekikkert. Interessen lover godt for kampen mod mårhund, vurderer DJ. Forvent op til 8 dages behandlingstid.

19-02-2020: 600 meter vildsvinehegn skal ombygges

Det skal være slut med ubehagelige billeder af kronvildt, der hænger døde i vildsvinehegnet langs den dansk-tyske grænse. Naturstyrelsen ombygger særligt udsat strækning, så vildtet ikke længere kan sidde fast. DJ er glad for tiltaget, men vil stadig drøfte hegn i naturen.

18-02-2020: Hør podcast om mårhund: De skal dø i hobetal

Spændende podcast stiller skarpt på kampen mod mårhund - nu med brug af lysforstærkende sigtemidler.

18-02-2020: Er du en hund efter ny viden?

I Danmarks Jægerforbund tager vi jagthunden alvorligt. Anslået gennemgår ca. 20.000 medlemmer hvert år et eller flere kurser for at dygtiggøre sig selv og dermed hunden.

Side 1Side 2