Nyhedsoversigt Tannisbugt Jagtforening

Generalforsamling 2021 (download referat)

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

19. jan. 2022
Er du en dygtig kommunikatør med interesseret for natur, jagt og vildt, så er du måske vores kommende kommunikationskonsulent.
19. jan. 2022
Danmarks Jægerforbund og Aarhus Universitet – Kalø starter et projekt, hvor jægerne kan hjælp med til at skaffe viden om mårdyr og deres levevilkår og status.
18. jan. 2022
Skydebanernes miljøgodkendelser bliver stadig mere omfattende. DJ ansætter nu endnu en konsulent og indfører delvis brugerbetaling ved udarbejdelsen af miljøgodkendelse.
18. jan. 2022
Nu gælder det om at viske tavlen ren i Kreds 2. Kredsens nye formand og nye HB-medlem lover hinanden loyalitet og samarbejde med HB og foreningerne.
17. jan. 2022
Hvert år holder lokale jagtforeninger fællesjagter, hvor man møder nye mennesker. Det er aktiviteter der binder folk sammen - i dette tilfælde også på tværs af våbenarter.