Onsdag d. 12 Nov. holdt vi det første bestyrelsesmøde efter vores generalforsamling. Vi fik den nye bestyrelse på plads som du kan se under Om foreningen i menuen til venstre.

Vi måtte sige farvel til Karl Bækgaard som formand, ny formand bliver Henrik M. S. Lassen. Karl forlader os dog ikke helt, da han indvilligede i at fortsætte et år som kasserer.

Der blev også sagt velkommen til vores tre nye bestyrelsesmedlemmer, Søren Peter, Brian og Ivar.

Det blev besluttet at oprette forskellige udvalg, som også kan ses under Om foreningen i menuen til venstre. Disse udvalg skal ikke bestå af ene bestyrelsesmedlemmer, derfor hører vi gerne fra medlemmer som er interesseret i at deltage i et eller flere udvalg, eller hvis i har ideer til nye udvalg.

Knæk og Bræk

Tannisbugt Jagtforening

Mandag d. 5/1-2015 Holdt vi årets første bestyrelsesmøde.

De to store punkter på dette møde, var planlægning af Kronvildtaftenen på Tversted Skole og planlægning af vores Vildt og Vin arrangement.

Næste møde bliver medio marts, hvor vi skal ha sammensat vores forårsprogram. Sidder du med en god ide til programmet så må du endelig sende den videre evt. via mail til tbj@tannisbugtjagtforening.dk

Knæk og Bræk

Tannisbugt Jagtforening